Світлові рішення у ландшафтному дизайні

Світлодизайн у ландшафті ділянки

Замовити послуги ландшафтного дизайну чи отримати консультацію можна по телефону
+380 67 310 75 40

Ландшафтний дизайн заміської ділянки, завдяки застосуванню сучасних тенденцій в сфері ландшафтного світлодизайну і використанню інноваційних матеріалів, отримав абсолютно новий, перетворений вид з красивим підсвічуванням його окремих елементів.

Одним з найбільш вдалих варіантів зонування простору, а також оформлення і підсвічування тротуарів, сходинок, доріжок, фасадів і різних елементів мощення є світлодіодна тротуарна плитка. Вона має вигляд стандартної плитки для тротуарів, проте є справжньою знахідкою для дизайнерів, які з її допомогою можуть втілювати в життя найсміливіші задуми і фантазії, створювати неповторні шедеври ландшафтного мистецтва. Також вона користується величезною популярністю у власників заміських ділянок і приватних володінь, як відмінний засіб навігації і декорації (підсвічування рослинності, фонтанів, водоймищ, галявин і доріжок). Створити з їх допомогою місячну доріжку в саду або мерехтливу в темряві мозаїку на вашому дворі легко, як повірити в те, що неможливе стає можливим.

Ландшафтне освітлення ціна Львів

Головні переваги та практично нульові недоліки

Корпус світлодіодної тротуарної плитки виготовлений зі спеціального високоміцного і водонепроникного скла, всередині знаходиться вбудована світлодіодна проводка, підключена до блоку живлення. У денний час плитка практично непомітна і зливається з іншою поверхнею. Єдиний мінус при використанні - це необхідність монтажних робіт для підведення проводки під плитку і вздовж доріжок. А ось плюсів якраз набагато більше:

  • Мінімальне споживання електроенергії (1,5 Вт);
  • Безпечна напруга (24 В);
  • Зносостійкість і довговічність експлуатації (понад 100 тис. робочих годин). Немає потреби часто міняти плитку або проводити її технічний ремонт;
  • Можлива установка датчиків присутності і таймерів, управління рівнем освітленості, як в ручному (за допомогою радіопульта), так і в автоматичному режимі;
  • Сумісність з автоматичною системою управління освітленням;
  • Робота в широкому температурному діапазоні (-30 + 50 °С);
  • Ударостійкий і стійкий до різних механічних пошкоджень і хімічної дії матеріал;
  • Здатність витримувати великі навантаження (наприклад, вага автомобіля);
  • Компактність, пило та водонепроникність;
  • Прекрасно поєднується з будь-тротуарною плиткою, завдяки шорсткій поверхні не ковзає, різноманітність форм і розмірів;
  • При проведенні озеленення території може застосовуватися в якості підсвічування під рослинами і чагарниками;
  • За допомогою різнокольорових плиток білого, синього, червоного, жовтого, зеленого кольору або з трибарвним RGB-світлодіодом можна створити оригінальний малюнок або візерунок, який приверне увагу оточуючих і втілить в життя всі ваші сміливі ідеї.

А також є варіант, для тих, хто не готовий займатися складними інженерними рішеннями по прокладці кабелів і т.п. - світлодіодна тротуарна плитка на сонячних батареях! Такою плиткою можна оновити і прикрасити давно існуюче мощення.

Укладання тротуарної плитки зі світлодіодами відрізняється простотою і може бути виконана самостійно, однак ви повинні володіти певними навичками в галузі електрики і дизайну, бути "озброєні" необхідними робочими інструментами.

Отримати гарні доріжки та майданчики можливо тільки в тому випадку, якщо їх мощення тротуарною плиткою буде виконано максимально акуратно і точно. Така кваліфікована робота зазвичай виконується досвідченими фахівцями, які забезпечені сучасним обладнанням і досконало володіють професійними навичками, творчою "жилкою" і вміннями в даній сфері.

Ландшафтна компанія "Grace Garden" завжди готова прийти на допомогу в реалізації ваших планів і створити систему освітлення на найвищому технологічному рівні.


Для безкоштовної консультації чи замовлення послуг телефонуйте:

+380 67 310 75 40

Догори